Daewoo-Chevrolet Tacuma: Motor start wel, blijft niet lopen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

auto loopt van het 1 op ander moment niet meer. avond daarvoor nog gewoon gereden. volgende ochtend helemaal niks meer. Hij start wel direkt maar valt direkt weer uit. Ben de zondag daarvoor wel door de wasstraat heen gereden incl hogedruk bodemreiniger. dacht eerst aan een sluiting maar alle zekeringen blijven er keurig inzitten volgens de WW. WW heeft diverse metingen gedaan en krijgt hem met spuitbus wel aan de praat. Staat nu bij de dealer en dacht het probleem verholpen te hebben door naar de EOBD stekker te laten kijken (op mijn aangeven..alhoewel ik niet technisch ben..heb het nl hier vandaan). Eerst meette men een storing op de nokkenassensor maar die bleek gewoon in orde te zijn.
Resumé :
Nokkenas en krukas sensor zijn ok, bobine is ok, brandstofpomp is ok. Sleutels zijn opnieuw ingelezen en nu komt het...nadat ze opnieuw waren ingelezen en de eobd stekker was nagekeken (paperclipmethode toegepast) liep de auto weer als een zonnetje..maar volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat toen ze een check wilde doen (proefrit) hij weer niet bleef lopen. De motor valt echt direkt weer na het aanslaan uit.

Ik wil de garage graag op weg helpen want ook voor hun is dit een niet dagelijks voorkomend probleem. Auto staat nu bij een zeer goede meermerkendealer .




De rest van het verhaal is gewist; had inderdaad niets met dit probleem te maken.

moderator.

Maus72

Geplaatst door Maus72 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

puur sleutel herkenning daar zit de storing in
succes jan

Maus72 (0), 14 jaar geleden

[quote=jan5047]puur sleutel herkenning daar zit de storing in
succes jan[/quote]
Toch wel? ze zijn nl opnieuw ingelezen en daarna liep ie wel maar de volgende dag dus niet meer. Spoeltje startonderbreker???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.