Daewoo-Chevrolet Lanos: Motor stottert / Start soms niet direct / Injectie traag

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo,

Dit is mijn eerste post op dit forum. Ik ben een behoorlijke autoleek.

Mijn lanos stottert bij vooral lage snelheden (temperatuur maakt niet zo veel uit). Dit is tegen te gaan door de koppeling meer te laten slippen. Graag zou ik dat weg hebben. Mij valt op dat als ik het gaspedaal indruk dat het toerental eerst naar beneden zakt. Ik weet niet eigenlijk niet of dit normaal is, maar het lijkt mij dat als je brandstof toevoegt, dat het toerental omhoog gaat :)

Ook start de auto sinds een tijdje niet zo soepel meer. Waar hij vroeger gewoon startte, moet ik nu soms gas bijgeven gaspedaal ingedrukt houden, 'pompen' werkt niet). Volgens mij heeft dat ook te maken met de vertraagde injectie.
Ik kan me voorstellen dat bij het starten de auto een dotje gas krijgt om te starten, maar als dit vertraagd is, start hij niet.


Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

Bedankt!

karretje

Geplaatst door karretje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

nou begin met in het storinggeheugen telaten kijken of daar wat instaat zodat je aan de hand daar van verder kan zoeken.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.