Daewoo-Chevrolet Matiz: Motorstoringslampje brand af en toe

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hallo allemaal,

Mijn Daewoo van 1999 heeft een nieuw probleem.

Het motorstoringslampje is nu 2 keer gaan branden, met een tussenpoos van ongeveer 4 weken. De eerste keer tijdens een regenbui, en de 2e keer ook tijdens een flinke bui. Na het uitzetten van de motor en weer starten is het weer over.

Waar zou hem dit in kunnen zitten. Toevallig was het beide keren tijdens vochtig weer, zou het daar iets mee te maken hebben (corrosie op een contact of zo?).

Bovenal, kan het kwaad als dit zo nu en dan gebeurd ?

Motor loopt verder prima (4 maanden geleden inlaatspuitstuk, pakking, waterpomp en thernostaat vervangen wegens bruine smurrie=bekend probleem). Voorlopig heb ik wel even genoeg van de kosten !!

Iemand suggesties ? (behalve verkopen e.d.)

John

Noppesnada

Geplaatst door Noppesnada (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

john je zult toch moeten beginnen met het laten uitlezen van de storingen om teweten waar je het moet zoeken.
je kan natuurlijk ook alle stekkers los gaan maken en kijken of je wat aan de contacten ziet want je zou zeggen net zoals je zelf zegt dat het met vocht temaken heeft.


groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.