Daewoo-Chevrolet MATIZ: Na vervangen koppaking olie rook.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: F8CV, Motorinhoud (cc): 800, Vermogen (kw): 38

Hallo!

Helaas een vervelend probleem met een Matiz uit '99. 3 weken geleden de koppakking vervangen. Deze was doorgeschoten naar het koelsysteem waardoor hij koelvloeistof verloor en rookte.

Dus pakking vervangen en de Matiz reed weer prima zonder rook. Helaas nu 3 weken na de reparatie helaas blauwe olie rook oliepijl staat op minimum en op alle 3 de zuigers is wat olie te zien door de bougie gaten.

Ik was eigenlijk benieuwd of iemand dit eerder heeft gehad na het verwisselen van een koppakking? Zo ja is dit te repareren of is het verstandiger een andere motor te plaatsen?

Royi520VT

Geplaatst door Royi520VT (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jeroenwolters15 (0) PRO, 7 jaar geleden

standaard probleem bij vervangen koppakking van matiz ik doe ze nooit meer ook al twee keer dit probleem gehad

ze zeggen dat door slechte kwaliteit van blok komt dat cilinder bussen in zakken of dat je iets bij vast trekken kop dat je inwendig iets krom/stuk trekt..
weet niet of dit echt zo is maar is wel bekend probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.