Daewoo-Chevrolet Nexia: nexia 16-v olie druk.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500

Hallo,ik heb hier een nexia staan met veel problemen,auto kwam hier met tikkende klepplunjers en een kapotte koppakking,verder een kapotte carter ventilatie slang,hier hebben ze bijna drie jaar mee door gereden,dus alles zat vol met sludge en viezigheid,nu heb ik alles vervangen wat moest vervangen worden,dus ook alle klepplunjers,koppakking, kop is gevlakt alles is perfect schoon gemaakt,alle oliekanalen schoon geblazen,en gecontroleerd of de cilinderkop olie krijgt toegevoerd dat alles is goed,maar nu komt het! ik heb de motor gestart en loop zonder enige trilling,olie druk lampje brand af en toe,en de klepplunjers tikken als vanouds,nu heb ik ook nog het carter eronder uit gehaald en zag dat de aanzuig zeef van de oliepomp vol zat met onbekend materiaal,dat heb ik gisteren schoon gemaakt,en zag ook dat de o-ring op de aansluiting zuigpijp ---> oliepomp beschadigt was,heb ook een nieuwe o-ring,nu is de vraag als ik alles monteer,komt het dan goed? of kan ik meteen een nieuwe oliepomp monteren,weet iemand of er pompen stuk gaan van deze motoren? Heb ook op dit forum gezocht en zag dat er meerdere problemen waren die overeen komstig zijn met mijn probleem.Er staat niet bij of het is opgelost of wat ze er aan gedaan hebben.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

flow (0), 13 jaar geleden

opgelost,aanzuig pijp in het carter was de oorzaak,heb alles schoon gemaakt en terug monteerd,motor loopt als een klokje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.