Daewoo-Chevrolet Nexia: oliedruksensor doormeten?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Hallo,

Sinds gister brandt opeens het olielampje.
Oliepeil is in orde en het lijkt erop dat de pomp ook werkt.
Dus hoop nu dat de oliedruksensor kaduuk is, maar hoe meet ik deze door?
Heb autodata maar kan daar geen waardes vinden, iemand die mij kan helpen?

Mvgr, Marc

marc79

Geplaatst door marc79 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

gewoon nieuwe kopen kost ook niet alles

Hans4040 (330) PRO, 14 jaar geleden

Het kan ook aan de draad liggen die ergens beschadigd is en tegen massa ligt...

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

vooruit dan ,,als je alleen een lampje hebt en geen oliedrukmeter,,stekkertje eraftrekken,als de motor af staat en je pakt een ohm meter en zet een kant op de aansluiting van je zender en andere kant op massa moet je ohmmeter uitslaan loopt de motor en je laat de draden van de meter zitten moet deze niet uitslaan,om te controleren of het aan je bedrading ligt ,,als je de stekker eraf trekt mag het olielampje niet branden houd je dit stekkertje tegen de massa moet je olielampje wel branden

WPW (0), 13 jaar geleden

Even inbreken want ik heb een soortgelijk probleem, waar zit deze stekker voor het oliepijl?? ik weet er 2, rechts naast het blok zit een bout of zo waar een schuif stekker haaks opgaat en een langwerpige steek stekker met een groene draad die onderop vooraan het blok zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.