Daewoo-Chevrolet Nubira: nubira automaat trekt naar links bij gas los laten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Om door de apk te komen moesten er nieuw draagarmrubbers gemonteerd worden, volgens mijn vakgarage zijn deze rubbers niet los verkrijgbaar dus het werden complete nieuwe draagarmen.Na deze reperatie bleek de auto bij gas loslaten naar links te trekken.De garage heeft hem naar een uitlijncentrum gebracht doch het probleem is er nog steeds.Toen zei de garage dat het de achterste draagarmen waren deze zijn toen voor materiaalprijs vernieuwd maar het probleem is er nog steeds.Toen ik voor een waterlekkage het rechtervoorwiel eraf had zag ik dat er in een draagarmrubber scheurtjes zaten en er was zelfs een stuk vanaf.Hebben ze mij genaaid of is het inferieur materiaal, ik krijg er zo langzamerhand een sik van.De nubira is een automaat en is van '97, voor deze reperatie liep ie altijd als een trein rechtdoor, nu zwalkt ie over de weg.

Alvast bedankt voor een reactie.
Groet Peter

PPukkel

Geplaatst door PPukkel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

meertg (0) PRO, 13 jaar geleden

rubbers zijn gewoon los leverbaar kosten zo rond de 8 euro
per stuk.

Groeten Teun.

ferdinand (60), 13 jaar geleden

IK heb hetzelfde gehad, nieuwe draagarmen(overigens deze gaan bij een Nubira niet lang mee,imitatie of orgineel) toch niet sporen ,bleken het de verbindingsstangentjes tussen de stabilisatorstang en de mcphersonpoot.Als daar ruimte op zit dan gaat hij ook alle kanten op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.