Daewoo-Chevrolet Espero: Philips radio uitbouwen deawoo espero

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik wil dus mijn nieuwe mp3 speler dinges inbouwen, maar moet de standaard philips dc210 eruit hebben en heb geen idee....wie kan mij helpen?

Veurt

Geplaatst door Veurt (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Espero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RvL (0), 16 jaar geleden

Als t goed is zitten er aan de zijkant van het frontpaneel 4 gaatjes. Het kan zijn dat er nog een zwart sierlijstje omheen zit, deze kan er gemakkelijk afgeklikt worden. In de 4 gaatjes moet je een soort sleutel (in het geval van de Philips een rond staafje) steken, de radio kan er dan zo uitgetrokken worden. Als je deze sleutel niet hebt, kun je eens informeren bij de dealer/auto-materialenzaak/car-audioboer.

Het kan ook met twee stukken montage (electriciteits)draad en een beetje geduld. Je pakt dan twee flinke stukken, stript de uiteinden ongeveer 1cm en steekt ze in de gaatjes. Niet te diep! Met een beetje pielen kun je de radio er vrij gemakkelijk uittrekken.

Sleuteltjes zijn wel makkelijker, op bovenstaande manier ben ik er ruim een half uur mee bezig geweest!

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

4 spijkers.... iedereen heeft het in huis.

Gr. paul,

RvL (0), 16 jaar geleden

Spijkertjes, elektrodraad. 1 pot nat ;) Wel opletten dat je t er niet te diep in steekt. Het gaat dan klem zitten tussen slede en radio waardoor zowel je spijker/draad als je radio geklemd wordt.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=RvL]Spijkertjes, elektrodraad. 1 pot nat[/quote]
sla toch liever een spijker in een muur........................ uiteindelijk is het de bedoeling dat de haakjes naar binnen worden gedrukt, iets wat stevig is is wel gewenst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Espero of stel zelf een nieuwe vraag.