Daewoo-Chevrolet Epica: probleem met gas klep

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 6cyn

ik heb een epica van 2007 93500km , elke keer gaat de lampje van de motor branden en dan heb ik geen vermogen meer, is 2 manden naar de dealer geweest om uit te zoeken, en hun zeggen dat het stroom naar de gas klep is te hoog en hebben de bedrading verneuwed en dat was nog niet goed en dan hebben ze de gaspedaal vernieuwed ,was even goed 3 manden later de zelfde probleem ander garage gegaan en die hebben de gas klep vernieuwed en 2 manden later weer de zelfde probleem weet niet meer wat het kun zijn ??????

kwake044

Geplaatst door kwake044 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Epica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kwake044 (0), 8 jaar geleden

De probleem is gevonden van mijn Epica het was de hands free van parrot dat stoorde op de motor mangement computer ik heb die de uit laten halen en nu geen probleem meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Epica of stel zelf een nieuwe vraag.