Daewoo-Chevrolet Espero: Raar geluid in de motor bij snelheid tot zo'n 100-110 km/u

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8I CD

Hallo,

ik heb ongeveer zes weken geleden mijn auto laten repareren omdat de koppakking lekte. Heb toen maar gelijk de distributieriem mee laten vervangen. Een dure reparatie maar dan heb je ook wat. Nu hoor ik sindsdien een geluid dat erger lijkt te worden. Af en toe lijkt het alsof ik
in een helicopter zit, tenminste zo klinkt het geluid. Hoe harder ik ga, hoe sneller het geluid. Eerst dacht ik dat er wat in mijn band zat dat dit
geluid veroorzaakte, maar daar is niets te vinden. Op de snelweg hoor ik het geluid nog amper. Het is het duidelijkst hoorbaar op een provinciale (80 km/u) weg. Verder rijdt de wagen perfect sinds hij gemaakt is. Alleen nu het geluid erger wordt begin ik mij af te vragen wat dit kan zijn... Kom waarschijnlijk weer terug aan het gaan naar de garage, maar ben benieuwd of hier iemand mij alvast op weg zou kunnen helpen! Misschien dat iemand hier enig idee heeft?

Alvast bedankt! Gina79

Gina79

Geplaatst door Gina79 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Espero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

svaleras (100), 14 jaar geleden

Tja...geluidjes, ratels en trillingen kunnen vanalles zijn. lijkt mij moeilijk beoordelen zo van afstand.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Espero of stel zelf een nieuwe vraag.