Daewoo-Chevrolet Nexia: Raar remlicht

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 I GL 3d 4 cilinder

ik zit met een heel raar probleem. ben er gisteravond eigenlijk pas achtergekomen

het is heel makkelijk: zodra ik m'n remintrap, gaat mijn stadslicht aan:S:S heel mijn dashboard licht op, het stadslicht voor schiet aan en achter gaat er ook verlichting branden... zodra ik de rem loslaat gaat alles weer uit. nou is dit overdag best wel grappig, maar als ik verlichting voer dan zie je dus NIET dat ik rem! kan iemand mij vertellen wat ik hieraan kan doen, want ik ben echt verbijsterd!

DvG1989

Geplaatst door DvG1989 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

is er een lampje vernieuwd achter waarschijnlijk zit er dan een enkelpolig lampje gemonteerd,of het juiste dubbelpolige lampje zit verkeerd in de fitting.

Hans

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Of kortsluiting in de stekkerdoos van de trekhaak, als je deze tenminste hebt......................

Gr.

DvG1989 (0), 16 jaar geleden

ik heb inderdaad 2 dagen geleden het rechter remlicht vervangen, ik ga gelijk een nieuwe er in plaatsen vanavond kijken of het werkt! in ieder geval heel erg bedankt, top! ik heb echter geen trekhaak er op zitten maar toch bedankt!

Gr. Daan

DvG1989 (0), 16 jaar geleden

jaaaa dit was het probleem! Hans Duizendmaal dank!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.