Daewoo-Chevrolet nexia: ratelend geluid bij aanzetten aanwaaier

Bouwjaar: 1995

Hoi,

als ik de aanwaaier van mijn nexia aanzet hoor ik een ratelend geluid. als ik hem harder zet gaat ie ook meer brommen. weet iemand wat dit kan zijn??

hogeboom2

Geplaatst door hogeboom2 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


blaadje/takje van een boom tussen de ventilator tbv, de kachel


paul,

hogeboom2 (0), 19 jaar geleden

ok daar zat ik zelf ook aan te denken maar hoe krijg je zoiets eruit dan? want de ene keer hoor je hem niet en de andere keer juist weer wel. groetjes patrick

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

tja die ventilator zit in het kachelhuis daar moet je het zoeken

even goed kijken en luisteren of het daar idd weg komt


paul,

hogeboom2 (0), 19 jaar geleden

maar kan het ook nog zo zijn dat het er vanzelf een keer uit gaat? ik heb het wel eens eerder gehad maar dat was ook wel weer weg na een tijdje. en kan het kwaad als daar een blaadje of takje zit???

kees6216 (0), 19 jaar geleden

verwijder eerst slang tussen inlaatspruitstuk en luchtfilterhuis,er zit een zwarte plaat met een bobbel erop en een rubberslang aan de onderkant,rondom zitten zeskantschroeven waarvan 1 ook een stekker met beugel vastzet deze loshalen(ong 6 maal) een je hebt je aanjager eruit vijf minuten werk voor een stuk minder irritatie en als je je aanjager schoonmaakt voorkom je ook dat de blaren zich een weg vinden naar de luchtinlaatkanalen in je auto en wordt je niet zomaar onderweg geconfronteerd met stof dat meestal met hoge snelheid in de richten van je ogen wordt geslingerd tydens het ryden dus ook weer veiliger en het houdt je auto schoner

hogeboom2 (0), 19 jaar geleden

ok ga ik proberen bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.