Daewoo-Chevrolet Aveo: Ratelend geluid bij koude start

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Aveo van 2010 1.4 motor met 52000km geeft bij een koude start een ratelend en rauw geluid. Als je de auto uitzet en opnieuw start hoor je niks. Auto is al terug geweest bij garage en is geheel uitgelezen en nagekeken, en daar kwam niks uit. We moesten wel 80 euro betalen.

Geerte

Geplaatst door Geerte (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Aveo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Gooi maar een flesje hydraulische-klepstoter reiniger bij de olie,die kun je er gewoon inlaten tot je weer olie ververst.
Mocht dit niet baten na een km of 30 te hebben gereden (je hoort het wel bij de volgende koude start) dan naar een goede garage gaan.
Is toevallig bij de laatste oliewissel te dikke olie gebruikt?

Die €80 had ik dus niet betaald,waarom betalen voor niets te laten repareren,hadden ze dan nog een evt diagnose gesteld,maar zelfs dat niet.

Geerte (0), 10 jaar geleden

Flesje hydraulische-klepstoter reiniger hebben we al gedaan, maar dat maakt niks uit. Zelf denk ik dat het niets te maken heb met de kleppen. Het geluid komt meer onderin van de motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Aveo of stel zelf een nieuwe vraag.