Daewoo-Chevrolet Nexia: Slecht stationair draaien

Bouwjaar: 1995

Motor loopt zowel op gas als ook op benzine slecht stationair, bij afremmen loopt het toerental snel terug en slaat motor regelmatig af. Reeds vervangen: Bougies, Bougiekabels, Verdeler, Rotor, Compressie getest was voor alle cilinders gelijk.

Normaal rijden gaat goed trekt goed op, dus probleem is alleen eigenlijk het stationair draaien (motor loopt dan ook niet mooi). Kan de bougiekappen van cilinder 1 en 2 lostrekken merk dan nagenoeg geen verschil. Bij lostrekken van 3 en 4 merk je duidelijk verschil.

Wat is mijn probleem???

Mvg,

Kevin

Kevin6262

Geplaatst door Kevin6262 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tsjitske (0), 19 jaar geleden

Injectoren en/of stationaire regelklep vervuild? Of misschien wel valse lucht.

Kevin6262 (0), 19 jaar geleden

En wat kan ik het beste doen om mijn injectoren en stationaire regelklep te reinigen?

kees6216 (0), 19 jaar geleden

gezien het feit dat er een verschil in reactie op lostrekken van de bougiekabels kan het ook zijn dat de kleppen zijn ingezakt.hoeveel kilometer staat erop?

Kevin6262 (0), 19 jaar geleden

Er staat inmiddels 138.000 kilometer op de teller. Heb al een aantal dingen moeten vervangen zoals de brandstofpomp, vacuumslangetjes, filters, bougies, verdeler, rotor en ik heb regelmatig gereden met injectorreiniger (waardoor waarschijnlijk de brandstof de geest heeft gegeven). Graag reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.