Daewoo-Chevrolet Tacuma: Spontaan afslaan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 SX

Sinds kort heb ik een Tacuma.Het feest met deze mooie auto was snel omgetoverd tot een ware nachtmerrie.Opeens sloeg de motor uit.Nadat hij weer aan ging kon ik 1000 meter rijden en ja hoor weer alles uit.En zo nog een paar keer door.Op het laatst deed ie helemaal niks meer en ook de ANWB kreeg hem niet aan de praat.Een garage in de buurt heeft er nieuwe bougie´s en bougiekabels,roulette ofzo,lonzabaksenzor opgezet en gelukkig kwam er weer geluid uit.De monteur kreeg de hele tijd geen vonk.Om gek van te worden.Ik moest 275 euro afrekenen,viel mee vond ik.Graag wil ik weten of er meer mensen met dit probleem te maken hebben gehad.Is de kans op herhaling groot of is het nu defenitief weg.Heeft een slechte uitlaat ook invloed op het motormanagement?Ben best wel nog een beetje bang tijdens het rijden.
Ik hoop dat ik wat nuttige reactie´s krijg.
Groetjes

Geerman

Geplaatst door Geerman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (120) PRO, 16 jaar geleden

Alles viel uit? Alleen de motor of ook de lampjes op het dashboard en alle andere zaken?

Geerman (0), 16 jaar geleden

Alles viel gewoon uit.Volgens mij gingen wel de lampjes allemaal branden.Weet niet zeker meer.

Geerman (0), 15 jaar geleden

Tacuma heb ik nu verkocht en een andere auto gekocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.