Chevrolet Cruze 2011: Start onderbreking.

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: F18D4, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 104

Limbra
Dank voor uw reactie,motor doet helemaal niks heb bij dit probleem al eerder tot de hoofddealer van Nederland gebeld kreeg overal het zelfde antwoord van:weten niet waar te zoeken breng maar en dan zoeken tegen uur tarief en alle andere antwoorden waren het zelfde alleen zien als het probleem zich voordoet?
Gisteren na het plaatsen van mijn vraag weer gaan proberen te starten en zoals iedere andere keer raar maar waar loop weer als een klokje.
Hoop U passend te hebben geantwoord.
Greedz
Tonny.

thuysmans@live.nl

Geplaatst door thuysmans@live.nl (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Cruze? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

11 maanden geleden - limbra

Nu maar hopen dat hij het goed blijft doen en dat het probleem/storing niet meer aanwezig is,
mocht het probleem/storing alsnog terug komen dan toch maar ff naar de garage/dealer om
het te laten onderzoeken,

    Zoals ik reeds aan heb gegeven bij dealer van vak garage het antwoord gekregen contact opnemen als het probleem zich voordoet?
    In ieder geval dank voor uw reactie.
    Gr. - thuysmans@live.nl (0), 11 maanden geleden

11 maanden geleden - thuysmans@live.nl

Na weer het zelfde probleem de ANWB gebeld kreeg advies na doormeten accu deze te vernieuwen dit ter plaatse laten uitvoeren.
Auto start gelijk weer maar hij wist niet of dat het probleem was wat ik aangaf, daarna heeft hij de auto uit gelezen er stond geen fout melding op alleen een paar keer communicatie?dat heeft hij gewist en tot heden geen enkel probleem meer gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Cruze of stel zelf een nieuwe vraag.