Daewoo-Chevrolet Matiz: starten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 800cc

De auto starte niet , heb hem aan het praten gekregen na een tijd, tot aan de garage gereden , (de achterste knalpot ontploft ) maar met gas te geven soms op 2 of 3 cylinders draaien , dan gas terugnemen tot hij weer normaal draaide , auto afgezet , na een tijd terug willen starten en niet op gang komen , heb nieuwe ontstekingskaarsen gestoken , maar juist ontploffingen , heb de delco ook veranderd want hij geen koolkopje nietmeer , nog ontploffingen , de injectoeren gedemonteerd en gestart en ze spoten normaal , met kontakt alleen bleven ze niet lopen of druppen , terug alle injectoren gemonteerd en gaan starten en hij draaide , het ecu lampje blijft branden, rarara ....Zie niks speciaal , is er een obd aansluiting ?? Iemand raad ?? Bedankt op voorhand..Marc

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gerritcadillac (0) PRO, 16 jaar geleden

Cotroleer distrubutie eens [wel wel eens verspringen] door de waterpomp waar de schoepje's afbreken.
Egr klep controleren, Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.