Daewoo-Chevrolet Nexia: Stotteren en inhouden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 GTX 16v

Hey,

sochtends als ik mijn auto start is er niks aan de hand, zodra ik ga rijden begint hij te stotteren. Wil ik de snelweg oprijden dan houd hij heel erg in en stottert een beetje, hij houd zo erg in dat ik niet eens een vrachtwagen in kan halen. Soms bij het optrekken als hij afslaat en ik hem weer wil starten met plankgas dan krijg ik hem niet aan maar wel als ik geen gas geef. Auto is uitgelezen en er kwamen geen foutcodes naar boven.

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen dan de garage aangezien ik al ruim 100 euro verder ben en nog niks wijzer ben geworden.

stappenmoter is vervangen, en ik heb erna spul in de de brandstof tank gegooid voor het reiniggen van de motor maar dit mocht niet baten.

silverspeed

Geplaatst door silverspeed (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

silverspeed (0), 15 jaar geleden

iemand nog een idee?

silverspeed (0), 15 jaar geleden

pff niemand?

Jan Korpel (0), 15 jaar geleden

Ik heb het zelfde gehad en is opgelost door de spoel in de verdeler te vervangen.
Kosten +/- 18 euro succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.