Daewoo-Chevrolet Lanos: stuur staat scheef

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

na uitlijnen staat stuur scheef....

is er een manier deze zelf te verwijderen....
en te herplaatsen?

rejloaded

Geplaatst door rejloaded (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

harnak (0), 12 jaar geleden

Dan is het uitlijnen niet goed gedaan.

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

Even terug naar de uitlijner,en hem het stuur laten rechtzetten.

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

ze moeten het stuurwiel in de middenstand vastzetten en dan de uitlijning gaan doen dan moet ie globaal gezien in het midden staan.

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

Je lijnt een auto uit,en je begint met het stuurhuis in het midden te zetten en niet het stuur!!!Dus vandaar dat het kan zijn dat na het uitlijnen het stuurwiel niet meer recht staat,en dan moet je het dus even loshalen,en rechtzetten.In dit geval behoort de uitlijner dus te doen.Succes!!

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

goh raar dat ik het wekelijks zo doe maar doe ik het dus altijd verkeerd.... dom hoor van ikke
Met het stuur in het midden heb ik de middenstand al bepaald natuurlijk.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

ja want hoe bepaal je de middenstand van het stuurhuis meten aan de stuurheugel??? gewoon het stuur recht vast zetten dat is de oplossing, waarom zeeeeeer moelijk doen als het makkelijk kan

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je een beetje moderne uitlijnapparatuur hebt bepaalt die de middenstand van je stuurhuis.De uitlijnapparatuur laat je eerst je stuur helemaal naar links en dan helemaal naar rechts draaien,en dan weet ie precies wat de middenstand van je stuurhuis is,en dat geeft ie aan op het scherm.Dus naar mijn idee doe ik helemaal niet zo moeilijk.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

mijn idee is makkelijker om een stuur gelijk recht te zetten ipv het stuur te demonteren en recht zetten ivm de airbag en andere componenten, maar goed ieder op zijn manier, bij mij is het al jaren geleden, en deze moderne app ken ik niet vandaar mijn opm
gr jan

bieuwke (0) PRO, 12 jaar geleden

Jouw idee is inderdaad makkelijker,alleen het is niet de juiste manier.Het kan best zo zijn dat de middenstand van het stuurhuis hetzelfde is als de middenstand van het stuur.Als alles in orde is als je begint met uitlijnen dan heb je deze situatie.IS dit niet het geval [en dit weet je niet] dan ga je dus de auto uitlijnen terwijl het stuurhuis niet in de middenstand staat,en dat is geen goed uitgangspunt.Jan ik hoop dat je nu begrijpt wat ik bedoel,en het gaat mij er niet om dat ik het beter wil weten dan jij.Prettig weekend.

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

gelukkig ben dus niet gek.... maar goed daar ging het probleem niet over en volgens mij is er geen probleem , meer een schoonheidsfoutje van het desbetrefende bedrijf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.