Daewoo-Chevrolet Deawoo Nexia GTX 1.5: verlichting vervangen achter blower/verwarmingsunit (unit bo

Bouwjaar: 1996

Beste lezers/monteurs van Problemcar,

Mijn verlichting achter mijn blower/verwarmingsunit is kapot. Ik heb al nagekekeen of de zekering kapot is. Die is niet kapot. Nu wil ik de verlichting vervangen van de unit. Als ik deze ga vervangen kom ik dan enige problemen tegen ? In de middenconsole zie ik diverse schroeven die ik los moet draaien om de unit met blower/verwarming los te maken. Kan ik de draaischijven van de blower/verwarming er zo aftrekken of moet dit op een andere manier. Hoe kom ik bij de lampes in de unit om deze te vervangen?

Bedankt alvast voor je medewerking en advies. Ik vind dit een hele goede site waar veel informatie over allerlei auto's en problemen wordt gegeven.

Met vriendelijke groet,

Rob Berkers

dupl-u-27108-5dd149c24b63c+Rob Berkers

Geplaatst door dupl-u-27108-5dd149c24b63c+Rob Berkers (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

edith (0), 17 jaar geleden

Ik weet ook niet hoe de lampen moeten worden vervangen. De blower zit ervoor. Moet je echt alles loshalen om een simpel lampje te vervangen?
Dit is al een oud probleem maar er stond geen antwoord bij dus ik schoot er niets mee op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.