Daewoo-Chevrolet Lanos: Warmte kachel werkt overal alleen bij de voorruit werkt niet :-(

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500i

Beste autokenners.

Sinds gisteren merk ik dat de blazer cq. kachel bij de voorruit niet werkt, wat zorgt voor condens bij de voorruit wat niet erg veilig is.
Overal komt lucht uit ( zijkant midden bij voeten etc. ) alleen bij de voor ruit niet meer. Wie weet hoe dit kan, en wat de evt. schade in euro's is (als er al schade is).

Hartelijk dank alvast voor jullie respons!

hustlaaa87

Geplaatst door hustlaaa87 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

ik vermoedt dat er een slag los is of de bediening werkt niet correct (klep) schade zal beperk,t zijn maar of je er gemakkelijk bij kan?

hustlaaa87 (0), 13 jaar geleden

[quote=jan5047]ik vermoedt dat er een slag los is of de bediening werkt niet correct (klep) schade zal beperk,t zijn maar of je er gemakkelijk bij kan?[/quote]
Ja ik heb zelf bijna nihil verstand van auto's helaas vandaar dat ik met alle informatie ontzettend blij ben! Maar u denkt dus dat er een slang los zit of een klep werkt niet correct, maar welke klep bedoelt u? Hoor graag weer van u en natuurlijk ook van anderen die misschien weten wat het kan zijn en mij verder kan helpen.

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

de klep die in de kachel de luchtstroom regelt onder of naar boven

sprintcar (0) PRO, 13 jaar geleden

is een bekende lanos kwaal,een kunstof klemmetje breekt van de kabel.
de kachelbediening even los nemen of onder bij de kachel unit kijken welke kabel vervangen moet worden.
heb het zelf voor nood wel eens met een druppeltje secondenlijm gemaakt

theo11340 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo.
het is inderdaad een lanos kwaaltje,het bedieningspaneeltje iets terugtrekken,en dan de kabel die naar links onder gaat vervangen,kost 7 euro.
Groetjes Theo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.