Chrysler Voyager: achteruitrijlampen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 se

Heb een probleem met de achteruitrijlampen opgelost door een extra draad te trekken en de lampen aan te schakelen met een schakelaarals ik achteruit wil.
Nu moet de auto over twee weken gekeurd worden, en weet ik dat de lampen pas mogen branden als de bak in de achteruit staat(wat nu niet het geval is).
Ook weet ik dat er op auto's van voor december 1997 geen verplichte achteruitrijlampen aanwezig hoeven te zijn,maar als deze erop zitten moeten ze dan werken? (dacht zelf van wel)
Wie weet er een optie voor dit probleem.

chocoSjakie

Geplaatst door chocoSjakie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is geen probleem.
De oplossing die je nu zelf hebt gemaakt is geen reden voor afkeur. De lampen kunnen worden in- en uitgeschakeld. Hoe, dat maakt voor de apk niet uit.
Zelfs al is de auto dus voorzien van deze lichten, VOOR 1998 hoeven deze dan niet te werken.
Mooi laten zoals het is nu.

Gr.

chocoSjakie (0), 16 jaar geleden

Auto is zonder problemen ( Alleen een ruitenwisser)goedgekeurd.
Kreeg alleen het advies mee om er ook nog een piepsignaal op te monteren , zodat je kan horen of de achteruitrijlampen branden, en heb dit dus ook gedaan.
Kan nu horen en zien dat ik achteruit rij.

Wat mij betreft kan dit probleem gesloten worden.
Mvg Eric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.