Chrysler Voyager: Airco computer niet te resetten, wie heeft een schema

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.4i

In mijn voyager blijkt een Diavia airco te zijn ingebouwd. Deze maakt gebruik van het standaard HVAC computer.
Hier heb ik i.v.m. problemen de cooldown test op losgelaten. Echter de computer blijkt niet meer te resetten. Resultaat: de airco staat na het starten 15 a 20 minuten aan met knipperende led's op het paneel. Daarna is alles weer normaal.
Dit wordt veroorzaakt door het feit dat de regeling niet compleet standaard meer is, Diavia modificeert namelijk de computer enigszins.
De info daarover heb ik allemaal.
Ik denk dat ik wel in staat ben om de reset te forceren als ik wat meer info heb.
De ccoldown test verwacht een temperatuur daling van 20gr F binnen 2 minuten. Echter de temperatuur meting ontbreekt in deze configuratie.
Als iemand mij het schema kan leveren van de aansluitingen van de airco computer, met name op welke pennen van de connector de temperatuur sensor wordt aangesloten dan wordt de puzzel al weer wat eenvoudiger.
Als iemand dan ook nog de weerstand van de sensor weet dan zou dat helemaal geweldig zijn.
Bij voorbaat dank,

Leen

tyrebuilder

Geplaatst door tyrebuilder (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

steven_sterk (0), 16 jaar geleden

Dag Leen,

Enkele jaren geleden heb ik hetzelfde probleem ondervonden bij mijn Voyager 2.4 XE van 1996 (in 2000 LPG geplaatst).
Na een 2de hands frontpaneel te hebben geïnstalleerd moest ik de setting calibreren met een bepaalde input (bep. knoppen op het frontpaneel x aantal keer indrukken), doch het geknipper is gebleven. De airco werkte wel, doch de eerste 15 à 20 min. is het inderdaad disco-showtime. Intussen heeft mijn airco-aandrijfmotor het begeven en heb ik de airco gesupprimeerd (kortere riem laten opleggen). Mijn schoonbroer rijdt met 2.4 Grand V. van 1997, ook op LPG gezet, en heeft sedert vorige week plots hetzelfde probleem. Blijkbaar een LPG-gerelateerd probleem. Heb je het intussen kunnen fixen?
Mvg,
Steven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.