Chrysler Voyager: aircoslang gesprongen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

hallo ik had vandaag een voyager die de aircoslang op de pomp geklapthad hoe zou dit ontstaan zijn hoe kan daar in een keer zon hoge druk op komen zodat de keering voor op de pomp lekt en achter de pomp lekt hij ook ik heb dit nog nooit eerder gehad wie kan me dit vertellen

mvg hans

HANSV.

Geplaatst door HANSV. (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

marwess (0) PRO, 16 jaar geleden

hoi hans

Ik denk zelf dat je ergens een verstopping in je systeem heb zitten, anders kan de druk nooit zo hoog oplopen of de ventilatoren zijn niet gaan draaien in samenwerking met een kapotte druk schakelaar.

gr
martin

HANSV. (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor je reactie ik heb zelf niet zon ervaring met airco ik besteed ze meestal uit ik laat het controleren maar dat zal wel ergens in het voor jaar zijn je hoort het wel of je ziet het wel weer staan

mvg hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.