Chrysler Voyager 3.3i LE automaat: Airco werkt niet

Bouwjaar: 1992

Wanneer ik Airco aanzet gebeurt er niets, de lucht uit de blowers wordt niet kouder dan wanneer ik de airco niet aanzet.
Mogelijkheid is natuurlijk nieuwe aircovloeistof er in te gooien maar ik wil eerst weten of er niet ergens anders een probleem is. Zo heb ik op dit moment een probleem met de aanjager(Fan) van de radiateur, deze werkt niet meer automatisch maar moet ik middels een schakelaar zelf aan/uit zetten. ik heb gemerkt dat de aanjager van de radiateur van de airco ook niet werkt. misschien zitten deze aanjagers op het zelfde electronische circuit ?

Met andere woorden : ik denk dat het niet werken van mijn airco te maken heeft met een electronisch circuit.
iemand suggesties ??

alvast bedankt!

Michel

m.j.zwiers

Geplaatst door m.j.zwiers (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 18 jaar geleden

Nou ik weet dat als die ventilator niet werkt dat het omzet proces niet koud genoeg word en dan dat al die vloeistof die er in zit gewoon verdampt. Proberen ventilator te vervangen is een tip en dan opnieuw vullen
Sylvester

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.