Chrysler 300c: auto radio

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5

hallo,
mijn autoradio gaat niet meer uit,kan geen cd s meer wisselen
harder en zachter gaat wel evenals skippen,en van cd naar radio.
wat zou t probleem kunnen zijn????

audia8

Geplaatst door audia8 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300C? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jvr (0), 14 jaar geleden

Ron,

Ik neem aan dat de radio wel uit gaat bij het uitzetten van het contact? Het zou in de aan/uit knop kunnen zitten maar waarschijnlijk is er meer aan de hand. Is er recentelijk iets in- of uitgebouwd, navigatie, carkit, oid? Misschien dat er daardoor een kabel los is geraakt van de wisselaar.

Je kunt proberen de accu even los te nemen om de radio te resetten, let op dat je in het bezit bent van de radiocode die bij deze radio hoort voor je dit doet. Zou in de handleiding moeten staan.

Gr,
Jvr
www.chryslersaratoga.tk

audia8 (0), 14 jaar geleden

Hallo

Er Is Recentelijk Niks Meer In Of Uitgebouwd.het Is Gewoon Spontaan Van De Ene Op De Anderedag.als Het Contact Uit Is Dan Gaat Hij Idd Wel Uit.
De Accu Klemmen Los Pakken Had Ik Ook Al Eens Aan Gedacht,maar Ik Heb Geen Evt Code Van De Radio.het Is De Originele Radio Iig.
Daarbij Komt Als Ik De Klemmen Ga Lospakken Dat Ik Ook Terug Moet Naar De Gas Boer Om De G3 Te Resetten.
Ik Wacht Nog Even Af Of Er Andere Tips Binnenkomen,hij Dooet T Iig .dat Is Beter Dan Geen Geluid Dus T Is Niet Zo N Heel Erg Probleem.

Toch Bedankt Alvast..............

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij een navigatie systeem blijft de radiocode gewoon in het systeem dus je kan rustig de accu pool los halen ook zal het gassysteem hier geen problemen mee hebben.

Maar ik denk dat je even langs de dealer moet om het radio systeem zelf een harde reset te laten geven als dat niet werkt zal het in het toestel zitten en dan zal je eventueel een revisie radio kunnen kopen met inruil van de oude.

Sanderzz (0), 14 jaar geleden

Je kan de dealer zo bellen en dan de serial nummer van de radio bij dehad houden daar hebben ze een programma dat zo de code eruit laat rollen....
Ik had laatst ook de code nodig....no problemo

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=Sanderzz]Je kan de dealer zo bellen en dan de serial nummer van de radio bij dehad houden daar hebben ze een programma dat zo de code eruit laat rollen....
Ik had laatst ook de code nodig....no problemo[/quote]
Dit is niet altijd zo sommige zijn niet bekent in het systeem en kan het soms een dag duren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300C of stel zelf een nieuwe vraag.