Chrysler 300c: Navigatie doet niet meer...

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5 v6

Hallo allemaal,

Ik heb een probleempje met mijn radio /navigatie.

De radio die ik in mijn 300c heb dat is zon type met een groot scherm,nu zat er een orginele nav dvd in uit 2005 toen ik hem kocht en een maatje van me die had een update uit 2009.
Toen ik de dvd erin deed ging hij zichzelf updaten door software te download en hij deed het gewoon toen...maar na een week begon hij met foutmeldingen dat hij de dvd niet meer kon lezen....dus dvd eruit en schoonmaken...na een paar keer hielp dat ook niet meer...
Nu doet hij vervolgens helemaal niets meer..en ik kan de oude orginele dvd ook niet meer gebruiken...door die update...

Vandeweek heb ik de radio eruit gehaald en gekeken naar een reset knopje op de print en de dvd lens heb ik ook handmatig schoongemeekt met een wattenstaafje en lens reiniger....nu kwam er wel zwate rotzooi vanaf maar uiteindelijk heeft het niet geholpen...

Moet ik nu naar de garage of is er een foefje om hem een hard reset te geven?

Alvast bedankt.
Mvg Sander.

Sanderzz

Geplaatst door Sanderzz (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300C? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kan ook een andere navigatie cd proberen als deze het ook niet doet zit het in het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300C of stel zelf een nieuwe vraag.