Chrysler 300c: slechte koude start

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: crd

Ik ben tevreden gebruiker van de 300CRD, km stand 125.000, de auto is van januari 2007. Weinig problemen maar als de auto een dag stilgestaan heeft en de temperatuur is rond het vriespunt of lager dan wil de motor niet lekker aanslaan. Ik moet dan echt 10 tot 12 seconden doorstarten voordat de motor aanslaat. Zelfs na enig wachten met het contact aan zodat de brandstofpomp de tijd heeft om druk op te bouwen. Uitlezen in de garage geeft geen informatie. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn. Als de auto dagelijks rijdt dan doet dit probleem zich niet voor en slaat de motor na enig ronddraaien aan.

tonpouw

Geplaatst door tonpouw (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300C? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hebben ze bij de garage de auto ook koud (dus 's morgens nadat ie er een nacht heeft gestaan) uitgelezen? Dit lijkt duidelijk een temperatuursensor probleem, evt de auto even langs rijden bij een mercedes diesel specialist, de motor is namelijk van mercedes (net als de bak trouwens) en die zullen er misschien meer ervaring mee hebben.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300C of stel zelf een nieuwe vraag.