Chrysler Voyager: automaatbak voyager 3.3

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.3 v6

hallo,
kani emand mij vertellen of er een distributie snaar op een 3.3 zit of is dit een ketting ? ik wil n.l een 3.3 aanschaffen,met 170.000 km

in het stuur zit erg veel speling wat zou dit kunnen zijn,kan dit aan de pomp liggen ? deze lekt wel.

en als de bak inschakeld van D naar R dan hoor je een zoemmend /licht schurend geluid,is dit normaal? bak schakeld verders goed. olie ziet er rood uit.

humvee

Geplaatst door humvee (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

3,3 Heeft tandwielen = onderhoudsvrij

Speling in het stuur,
- zou stuurhuis kunnen zijn
- of stuurkogels
komen bijde vaker voor.

Als de Stuurpomp lekt zit er maar 1 remedie op en dat is vervangen onderdelen worden namenlijk niet los gelevert (orgineel).

Automaatbak:
Daar heb ik op afstand geen idee bij zou ik moeten luisteren, de 3,3 heeft wel altijd een appart geluidje als je hem in z'n drive of reverse zet maar dat is heel even.

Ik hoop je hiermee voldoende info te hebben gegeven mochten er vragen zijn stel ze gerust

humvee (0), 16 jaar geleden

sylvester,

enig idee wat de kosten zijn pomp en stuurhuis,en wat betreft de bak dit is inderdaad even een bijgeluid tijdens schakelen tussen d en r.
hoe kan ik verder de bak nog testen ? ik begrijp dat het toch niet zulke beste dingen zijn. je kan er eens geluk mee hebben ??!!
en zij de reparatie's zelf goed te doen betreft stuurhuis en pomp?

Ron

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Je kan de versnelingsbak na kijken door aan de olie te ruiken of hij niet verbrand is en als je er mee rijd moet hij soepel over shakelen en niet met schokken.

Ik denk dat je voor een stuurhuis met stuurpomp ongeveel 800 euro ??? kwijt zal zijn ik denk dat je die richting in moet denken en dan uitlijnen.
Deze dingen zijn op een brug zo te doen, met een beetje geluk 4 of 5 uurtjes werk als je door werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.