335 bezoekers online

Chrysler 300m: Benzine pomp krijgt geen 12 volt

Hallo,mijn 300m 2.7 uit 1999 krijgt geen benzine vanuit pomp pomp heb ik vervangen zekeringen gecontroleerd zijn goed de relais voor de benzine pomp is ook goed maar toch krijg ik geen 12 volt op de pomp rara waar zal het aan liggen? Heeft het altijd goed gedaan en ineens.
Gr john

stanstanga

Geplaatst door stanstanga , lid sinds 10 maanden geleden

7 Reacties

oldford PRO, 10 maanden geleden

Als je het benzinepomp relais eruit haalt en op aansluiting 30 in het voetje meet, heb je dan 12 volt? (Contact aan, motor uit)
Zo ja, als je aansluiting 30 verbindt met aansluiting 87 in het voetje, draait dan de benzine pomp? (Contact aan, motor uit)

stanstanga, 10 maanden geleden

Hoi, relais eruit gehaald en aansluiting 30 in het voetje gemeten krijg geen 12volt maar 11,20 volt heel vreemd zal dat iets met de startonderbreker te maken hebben?
Gr John

Ralf_Jensen PRO, 10 maanden geleden

11,20 Volt is de batterijspanning. Is wel laag, maar hiermee kun je wel die hierboven genoemde test uitvoeren.
Verbinden van pin 30 naar pin 87. Daarmee zou de pomp moeten geactiveerd moeten worden.. ....

stanstanga, 10 maanden geleden

Ok ga ik vanmiddag proberen, 1 ding weet ik zeker is dat de pomp werkt die heb ik met een losse accu getest en die draait zelfs de auto gestart ,maar goed ik laat je weten hoe de test verloopt.

stanstanga, 9 maanden geleden

Probleem is opgelost

oldford PRO, 9 maanden geleden

Mooi dat het is opgelost, maar hoe?

stanstanga, 9 maanden geleden

Storing werd veroorzaakt door de start onderbreker die zorgde ervoor dat de benzine toevoer werd afgesloten, dus startonderbreker kompleet eraf gehaald en mijn bezine pomp werkt weer normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300M of stel zelf een nieuwe vraag.