Chrysler 300M 1999: kachel blower

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 2.7, Motorinhoud (cc): 2700, Vermogen (kw): 149

dag, bij het starten van mijn auto start de kachel automatisch op de hoogste stand op zonder de toeren regelaar te bedienen, en kan niet uitgeschakeld worden tenzij ik de zekering eruit haal heeft iemand zoiets al ervaren en misschien weet wat de oorzaak hiervan kan zijn?
bvd John

stanstanga

Geplaatst door stanstanga (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300M? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 4 jaar geleden

Ik neem aan dat je de snelheid van de blower motor bedoelt en niet de hoogte van de kacheltemperatuur?

Het zou de kachelweerstand kunnen zijn (die laat de blower motor langzamer draaien), maar dan had ik verwacht dat alleen de hoogste (snelste) stand zou werken en hij wel zou stoppen met blazen op de lagere standen (bij het verdraaien van de knop). Maar die ervaring heb ik alleen met een 2002 Chrysler Sebring.

Een kachel weerstand is meestal niet duur, redelijk goed bereikbaar (onder het dashboard passagierskant) en soms nog wel te repareren.

check

Beste antwoord, geplaatst door stanstanga (0), 4 jaar geleden

Probleem gevonden de kachel (motor) resistor onder de blower motor was stuk die heb ik vervangen en alles werkt weer naar behoren. Bedankt , John

jvr (0), 3 jaar geleden

Mooi zo, bedankt voor de terugkoppeling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300M of stel zelf een nieuwe vraag.