Chrysler PT CRUISER 2.0 AUT. VAN: Binnenverlichting blijft branden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Binnenverlichting blijft branden na vergrendeling van de auto.
Wie weet waar het aan ligt?

mervin1971

Geplaatst door mervin1971 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 8 jaar geleden

Op de handel van de lichtschakelaar zit een rechthoekig knopje,dit is de schakelaar waarmee de binnenverlichting op constant branden geschakeld wordt.

jvr (0), 8 jaar geleden

Dit heeft hij dus alleen bij het vergrendelen en niet bij het dicht doen van alle deuren?

Als de verlichting ook aan blijft bij het dicht doen van de deuren, dan kan het inderdaad de draairing zijn (met het uitstekende knopje) aan de linker handel: deze moet je dan één standje terug halen. Dit is tevens de dim-knop voor de dashboard verlichting.

Het kan ook zijn dat een van de contacten in de deuren niet goed meer werkt, waardoor de auto denkt dat er een deur open blijft staan. Overigens zou dan na het vergrendelen een signaal kunnen klinken als teken dat er nog een deur "open" staat, en kan het alarm zelfs afgaan.

Als dit niet helpt en de binnenverlichting weer aan gaat na het vergrendelen (wat erg onwaarschijnlijk is) zal er iets anders aan de hand zijn. Mogelijk zit er dan een fout in de cv module.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.