Chrysler Voyager: Check gages

Bouwjaar: 1993

Hallo,

Als ik het contact twéé maal omdraai brand het lampje "check gages" Volgens mij een zeer algemene melding dat er "iets" niet klopt. Verder liep de auto perfect en heb ik ook niets kunnen ontdekken. Sinds twee dagen heb ik het probleem dat als ik ongeveer 40km. per uur (constant) rij en ik van het gas ga, de motor af slaat en dezelfde melding verschijnd. Ik kan hem daarna normaal starten en verder loopt hij nog steeds super. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Het gaat om een Voyager van '93 3.3 liter automaat.

Alvast bedankt

Groet,

Hans

Hans3949

Geplaatst door Hans3949 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Janvier (0), 18 jaar geleden

Hallo beste Hans,

In het instructieboekje behorend bij mijn Voyager 2.5 van 1993 staat op pagina 34 dat 'Check Gages' gaat branden bij een van de volgende omstandigheden:

- lage oliedruk
- hoge temperatuur koelsysteem
- lage of hoge spanning electrische installatie

Beste groeten

John

jvr (0), 18 jaar geleden

Dag Hans,

Probeer de codes eens uit te lezen, hier staat hoe:

http://www.allpar.com/fix/80s-codes.html

Sommige codes zijn normaal, ik heb 12 (accu pas los geweest), 33 (airco defect: ik heb geen airco :) en 55 (end of codes)

Suc6
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.