Chrysler Neon: Chrysler Neon BJ 2001 stabilisatie stang

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i 16v

Sinds twee weken maakt mijn auto (Chrysler Neon bj 2001 – 2.0i 16v) een raar geluid. Dit geluid hoor ik met name wanneer ik over oneffenheden of drempels rijd. Het geluid hoor ik rechtsvoor onder de auto vandaan komen.

Ik ben inmiddels bij de garage geweest en volgens hen is mijn stabilisatie stang afgebroken. Dit zou 300 euro kosten echter 2 dagen na mijn bezoek werd ik gebeld met de mededeling dat de rubbers van de stabilisatiestang niet apart besteld kunnen worden, maar dat deze compleet met draagarm geleverd worden. Een draagarm zou dan 180 euro per stuk kosten, met andere woorden het totaal bedrag zou dan 660 euro zijn.

Nu hoor ik van verschillende mensen dat niet juist is en dat de rubbers wel los besteld kunnen worden. Wie kan mij hier meer over vertellen. Graag uw reactie.

Alvast bedankt. Ik zit een beetje met mijn handen in mijn haar aangezien 660 eur best veel geld is.

senseiwez

Geplaatst door senseiwez (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Alle draagarmdelen zijn los te koop: Prijzen varieren van €10,80 tot €36,= per blok

[url=http://img227.imageshack.us/i/chrysler.p...][img]http://img227.imageshack.us/img227/4903/...[/img][/url]

senseiwez (0), 13 jaar geleden

Beste Hans,

Heel erg bedankt voor je snelle reactie. Ik kan hiermee de garagehouder confronteren.

mvg

Wes

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Oke, succes.
Enkele voorbeelden van automaterialen handel:

http://www.starautomaterialen.nl/
http://www.brezan.nl/
http://www.raydo.nl/

thei11316 (0), 13 jaar geleden

De stabalistatorstang zit dmv onderdeelnunner AMGK 7348 aan de wieldraagarm bevetigd,zowel links als rechts en is los te bestellen kost iets van 12 euro dacht ik en is zelfs dezelfde als ven een PT cruiser die ik 2 weken geleden vervangen heb,ook wegens een boutbreuk.
De Dealer in Schinnen had deze op voorraad liggen,dus ik weet zeker dat jou garage je belazeren wil,of zijn huiswerk niet goed gedaan heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.