Chrysler Pt Cruiser 2001: Chrysler pt cruiser valt uit tijdens rijden

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 touring

Goedemiddag, mijn vader rijd een Chrysler pt cruiser en de auto valt uit tijdens het rijden. meestal als we door een bocht gaan en dan weer accelereren. de auto valt dan uit en we kunnen hem dan pas naar 1-2 minuten pas weer starten. ook is sinds gisteren de completen lpg installatie uitgevallen. hij schakelt niet meer over naar lpg. Op benzine valt hij minder vaak uit dan op lpg. het enige wat mij opvalt is deze 2 buisjes. Ze zijn erg vochtig. ook als de auto uit gaat sist de auto 10 sec en dan stopt het. Weet iemand wat hier het probleem van is? Alvast bedankt,

chryslertje1997

Geplaatst door chryslertje1997 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Deze buisjes zijn van je airco systeem , de dikste van de 2 moet koud zijn , en geeft daardoor condensvorming.
Werkt de airco wel , want sissen is niet goed als zodanig , vullingsgraad te laag waarschijnlijk want zou hij sissen door een lekkage wordt de dikke leiding niet meer nat en werkt de airco niet meer.

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Als je de auto 3x snel achter elkaar op en van contact zet en de derde keer op contact laat staan verschijnt in de km-stand display een of meerdere foutcodes,lees deze even uit en plaats ze hier,dan kan ik je verder helpen.

Uitvallen is ergens een slechte electrische verbinding,waarschijnlijk in een stekker verbinding,de PT staat daar bekend om.

chryslertje1997 (0), 10 jaar geleden

Dit zijn de codes. P 1684 p0320

br0ns (0) PRO, 10 jaar geleden

P0320 is een nokkenassignaal welke niet goed is, zou beginnen met een nieuwe sensor te monteren en dan weer even onder controle houden.

Hij zit met 2 boutjes op de motor geschroefd naast het luchtfilter huis, als je een beetje handig bent is het heel goed zelf te vervangen.

chryslertje1997 (0), 10 jaar geleden

Okee. Hartstikke bedankt. Wij zelf zijn niet super handig dus de Chrysler gaat naar de garage. Bedankt allemaal en als het niet opgelost is laat ik wel weer een berichtje achter

thei11316 (0), 10 jaar geleden

P1684 wil zeggen dat de accu los is geweest van zijn accuklem(men) verdwijnt na ca 50 gestart te hebben.

Laat dan ook de vacuumslangen nakijken op lekkage of haarscheurtjes,vooral de slang die naar de Lucht Massa Meter van de LPG instalatie gaat,ik herken het probleem met de nokkenassensor,ressetten helpt dan maar even.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.