Chrysler Pt Cruiser 2004: kilometerteller toerenteller benzinemeter etc uitgevallen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,4 turbo

Nadat de accu is opgeladen met jumpstarter vielen de meters en verlichting van de meters direct uit.
Accu is inmiddels opgeladen en er is me de auto gereden zonder problemen verder. bediening electrische ramen werken, radio doet het ruitenwissers verlichting idem. Alleen rijden zonder kilometerteller en benzinemeter maakt het lastig, Hoe kan dit probleem verholpen worden?

Tismergudutwit

Geplaatst door Tismergudutwit (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Instumenten paneel uitbouwen en de contacten van de stekkerverbindingen inspuiten met contactspray,heeft niets met de junpstart te maken,wel dat er meerdere PTs het probleem kennen met het intrumentarium wat uitvalt.

Tismergudutwit (0), 10 jaar geleden

[quote=thei11316]Instumenten paneel uitbouwen en de contacten van de stekkerverbindingen inspuiten met contactspray,heeft niets met de junpstart te maken,wel dat er meerdere PTs het probleem kennen met het intrumentarium wat uitvalt.[/quote]
Bedankt, voor de tip, ik ga het proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.