Chrysler Pt Cruiser: katalysator

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 ejd

hoi ik ben in het bezit van een pt cruiser 1.6 bouwjaar 2001 met motorcode ejd. Nu is de katalysator aan zijn eind, een hoop herrie bij een koude motor. Ik ben toen meteen gaan zoeken naar een katalysator ik kom alleen gebruikte katalysatoren tegen van de 2.0 l weet iemand of dat dezelfde zijn. Als ik op onderdelen sites ga zoeken zie ik wel dat die aftermarket katalysatoren gebruikt worden op de 1.6 en de 2.0 liter en de rest van de uitlaat is ook het zelfde tussenpijp einddemper. alvast bedankt voor jullie reactie mvg willem

willem1987

Geplaatst door willem1987 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Vallard (0) PRO, 10 jaar geleden

Meestal is een katalysator best specifiek, ik zou eens informeren bij een automaterialen zaak een imitatie kat hoeft namelijk niet duur te zijn en weet je zeker dat het goed is, aangezien hun op het kenteken kunnen zien welke jij nodig hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.