Chrysler Pt Cruiser: tijdens schakelen loopt de torental op

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo hopelijk kan iemand mij helpen alleen tijdens het op schakelen maakt de pt meer toeren (ong 300 meer toeren) na het schakelen is het weer normaal dit duurt ong 2 sec (dit is wel heel irritant)
bij het uitlezen geeft die geen problemen aan waar kan dit aan liggen voor de rest geen problemen

alvast bedankt voor de reacties

misha2014

Geplaatst door misha2014 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ATR Transmissies (0) PRO, 10 jaar geleden

Is het een automaat of een handbak ?

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Is normaal voor een PT tot 2002.
Later is er een software update geweest om dit probleem te verhelpen,maar als dat toen door de dealer niet gedaan is speelt dat probleem nog steeds en zitten nog meer PT bezitters mee.

Als die update wel heeft plaatsgevonden kan ook een vervuilde gasklephuis de schuldige zijn,vuil aan de klep laat deze iets open staan en de omloop stappenmotor komt op het moment van het gas los laten ook in,wat een iets verhoogd toerental tot gevollig heeft.

misha2014 (0), 10 jaar geleden

het is een handbak, kan ik de update alsnog laten uitvoeren?
bedankt voor de reacties

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Zou je moeten navragen bij een (ex) dealer,na de overname door Fiat van Chrysler is er heel wat gerotzooit met de dealers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.