Chrysler Voyager: code van radio

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 aut.

hallo



ik heb een orginele chrysler radio aangeschaft via MP, heel mooi net ding alleen geen code erbij gekregen en vorige eigenaar weet hem ook niet, nu kan ik naar de dealer gaan maar ik zag dat je bij sommige radio merken de code ook via internet kan aanvragen tegen vergoeding, weet iemand zo'n site voor chrysler radio's? zo niet dan ga ik net zo lief naar de dealer maar misschien dat iemand iets weet...


gr. chryslerfan

chryslerfan2

Geplaatst door chryslerfan2 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

6 Reacties

17 jaar geleden - Speed2006

Hoi chryslerfan2

probeer 5532

Daimler
6g72

17 jaar geleden - br0ns

Iedere radio heeft z'n eigen code en die kan je messchien door te bellen naar de dealer verkrijgen en anders wordt het toch echt naar de garage gaan om de radio te laten uitbouwen en een radio code te laten opvragen is ongeveer een half uurtje werk

mvg br0ns

17 jaar geleden - pinolos

als het goed is is het 4434 de code

17 jaar geleden - br0ns

Hohoho ik werk zelf bij chrysler jullie kunnen wel allemaal jullie radio code gaan geven maar die werkt enkelt op je EIGEN RADIO iedere radio heeft een eigen unieke code. Wat je kan doen is of gewoon bellen naar je dealer of je dealer de radio laten uit bouwen en de radio code laten op vragen.

mvg br0ns

17 jaar geleden - chryslerfan2

Hallo,


al die codes werken natuurlijk niet!, wel heel fijn maar ik moest idd naar de dealer, alleen bij van kooij in Afoort gaven ze me die niet vanwege het feit dat ik hem misschien wel gestolen of van iemand gekocht zou hebben die hem gestolen had... lekker dus voor niks erheen gegaan, maar 2de keuze was dus de vorige eigenaar bellen vanwaar ik hem gekocht had, die heeft voor mij dealers gebeld en het verhaal uitgelegd en het kenteken doorgegeven van de auto waar hij in had gezeten, nou bleek een dealer in Dordrecht heel gewillig en heeft de code doorgegeven, dus probleem opgelost , ik hem nu eindelijk muziek en een vette radio!!!

iig bedankt voor alle reacties!

gr. chryslerfan2

2 jaar geleden - tuinman007

Op youtube, zie je een instructie filmpje van een Pool of Roemeen, die er een truc voor heeft, heel simpele handeling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.