Chrysler Voyager: interval ruitenwisser voor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4i

als ik de interval aan zet beweegt de wisser een klein stukje,daarna doet hij niks meer.als ik hem weer uit zet wist hij een keer.de normale standen doen het wel gewoon.wat is er nu kapot ,de schakelaar,of iets anders.
wie kan mij helpen .

VOYAGER se

Geplaatst door VOYAGER se (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

chryslerfan2 (0), 17 jaar geleden

hallo,


ik heb bijna hetzelfde alleen bij mij doet hij niks in de interval stand, bij Tyra (amerikanen specialist) zeiden ze dat het idd de schakelaar kan zijn maar ook een printplaatje... maar misschien ook een defect bij motorjte of vuil bij een contactje... gewoon proberen, dat is toch zo bij chrysler's misschien ff iets contactspray erop en hij werkt weer 100%

tis dus maar een idee...

gr. chryslerfan2

jvr (0), 17 jaar geleden

Bij elektrische storingen (ook al denk je van niet) altijd eerst de massa controleren! Ook als hij het in de normale stand goed doet.

Het motortje heeft als het goed is bij 1 bevestigingspunt een massa, die goed reinigen. Probeer het anders eerst met een losse (dikke) draad rechtstreeks op het motortje en de min van de accu. Ook overige contacten van stekkertje. Daarna kan het de schakelaar zijn (probeer dat met beetje contactspray) of de print in het aansturingsrelais. Die zou je (beetje met beleid) open kunnen maken om te zien of er een printspoor onderbroken is (doormeten en evt beetje soldeer erop).

Suc6
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.