Chrysler Stratus: contactslot

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 i

Hallo,
ik heb een vraagje over het contactslot van mijn Stratus,af en toe kun je de sleutel niet meer draaien ook als hij niet in het stuurslot staat,soms na even tikken tegen het slot lukt het wel weer om de auto te starten..is dit slijtage?en kun je het slot zelf vervangen?Ik heb het berichtje gelezen elders op de site maar dat ging over een Voyager weet niet of de (de)montage het zelfde is.Verder blijft het toerental bij het opschakelen soms hangen(niet altijd)bij 2500 a 3000 rpm op benzine doet hij dat niet!ligt dit misschien aan de sonde en kun je zoiets omzeilen?
met vriendelijke groet,
Evert

EvertHarley

Geplaatst door EvertHarley (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Contactslot: Dit is slijtage en je contactslot moet vervangen worden, het probleem is enkelt dat het contactslot gecodeert moet worden.
Sommige dealers willen het wel eens doen voor je als je een contactslot bij ze weg neemt. Demontage van het contactslot is niet moeilijk stuurkolomkapjes los en dan zie je een zilverpennetje wat je kan indrukken als je in de eerste stand van het contactslot staat en dan is het aan de sleutel trekken en hij is er uit

field17 (0), 16 jaar geleden

Hallo Evert, heb je het inmiddels klaar? Mijn Stratus begint er nu ook mee! Hoe zit het met dat coderen, in de sleutel zit toch een chip die ergens een ID naar toe stuurt? En de hamvraag: is het een dure aangelegenheid? Gr. Robert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.