Chrysler Stratus: niet werkende cruise control+centr. vergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Ik heb sinds kort een Stratus maar de cruise control werkt niet, het lampje op het dashboard licht wel op maar verder werkt hij niet. wie weet waar ik naar moet kijken met e.v.t. een tekening, heb de auto particulier gekocht dus wil eerst zelf uitproberen wat het is.
Mijn 2e vraag is dat de centrale vergrandeling niet werkt op de afstandsbediening ,dacht eerst dat de batterijtjes leeg waren maar na deze vervangen te hebben werkt die nog steeds niet, met de sleutel werkt hij overigens perfekt.

bert45

Geplaatst door bert45 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kees broeders (0) PRO, 16 jaar geleden

is ook alleen boven48km per uur en set coast indrukken op stuur dus niet alleen on off 2de vraag moet sleutel op nieuw laten inleren bij een chrysler dealer ivm verouderde software eerst afspraak maken hoeneer deze software in de garage aanwezig is is een roulerende kast wordt door heel nederland gebruikt groetjes cees

bert45 (0), 16 jaar geleden

Kees bedankt voor de oplossing van de cruise control, ik dacht nl. dat je alleen de cruise control knop in moest drukken, voor de centrale vergrendeling ga ik nog even naar de chrysler dealer, het zijn wel losse afstandsbedieningen maar de oplossing zal waarschijnlijk hetzelfde zijn.
In ieder geval hartelijk bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.