Chrysler Stratus: lampen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 v16

Dag beste mensen
Ik heb een crysler stratus .
Nu is mijn vraag wat voor soort lampen zit er in want ik heb geen boekje van de stratus .
En kun je deze wat gemakkelijk vervangen

groetjes wilco

para21

Geplaatst door para21 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

h4 meest waarschijnlijk, maar sommige imports hebben sealed beams, maar dan staat op het kenteken de vermelding: buitengewone verlichting toegestaan.

para21 (0), 16 jaar geleden

dag beste mensen
Hoe krijg ik die lampen er uit als ik ze wil vervangen ,is dit wat makkelijk te doen.
b.v.d

groetjes wilco

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

wat staat er op de buitenkant van de lamp, staat daar ook een E-nummer in of staat er sealed beam op? sealed beams kun je niet vervangen, of je moet de hele koplamp units vervangen. Waarom wil je de lampen vervangen, vanwege "slechte" lichtopbrengst? Dat blijft zo, miss met die hele felle philips lampen dat je iets effect hebt, maar amerikanen hebben nu eenmaal een hele slechte licht opbrengst. Dat licht aan de blakers en de verstrooing van de koplampglazen. Om ze te vervangen, gewoon onder de kap de snoeren naar de koplamp volgen, de stekker eraf trekken, de klemveer los halen en de lamp er uit pakken (niet met de vingers aan het glas komen!!!!) de "betere"lampen er in zetten (ook niet het glas aanraken, het vet van je vingers (je vingerafdrukken) branden in en je lampen gaan dan sneller stuk). en dan weer vastklikken, rubberkap er weer op (niet vergeten want anders krijg je na een regenbui een aquarium) en de stekker er weer op. Lampen passen er maar op 1 manier in en je stekker past er ook maar op 1 manier op. Moet te doen zijn. [tip: bewaar je "oude"lampen in de doosjes van de nieuwe in het dashboard kastje, heb je altijd reserve bij je]
suc6
Peco Power.

para21 (0), 16 jaar geleden

Hallo peco
Bedankt voor je reactie en tips ik zal morgen direct kijken naar wat je zei.
De reden is dat ik wil er eigenlijk van die xenon lampen in zetten maar zo als je wel gemerkt zult hebben ik ben niet zo handig in dingen uitelkaar halen.
En als het goed is zitten er H4 lampen in.
Je hoort nog van mij nogmaals bedankt.

wilco

Frank3137 (0) PRO, 16 jaar geleden

plaats geen lampen met een hoger wattage (bv 80/85Watt)ivm verkleuring van de kunststof lezen
indien ze aan de buitenkant mat zijn :
probeer eens een speciale polijstpasta
als de spiegel binnen dof is:
monteer nieuwe lampen,o zo prettig voor jezelf en anndere weggebruikers

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Xenon lampen=> geen optie voor dit voertuig, iets sterkere h4 lampen kan, maar verder heb je geen opties behalve inruilen op een 300c met xenon verlichting
gr
Peco Power

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

xenon geeft ongeveer 3 x meer licht dan een een standaard halogeen lamp en is altijd achteraf in te bouwen.

Gr. paul

para21 (0), 15 jaar geleden

Hallo beste mensen
Ik heb mijn lampen vervangen, twee schroefjes los kun je de koplamp er uithalen en kun je er gemakkelijk bij,twee nieuwe xenon lampen van H4 er in gedaan ,en zo als paul schreef echt 3 x meer licht.
Ik wil jullie hartelijk danken voor alle tips en misschien tot een volgende vraag van deze jongen met twee linkerhanden.

groetjes wilco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.