Chrysler Stratus: geen warme lucht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Ik heb een probleem, mijn auto blaast tijdens het rijden alleen lauwe lucht, heb al een nieuwe thermostaat gemonteerd maar het probleem is nog niet opgelost, als ik hem stationair warm laat draaien wordt de lucht wel warm(de lucht wordt het warmst net voordat de koelvin aanslaat,en de thermostaat open gaat))maar tijdens het rijden niet echt, de slangen worden wel warm.!!wat kan ik hier aan doen??
Ps het maakt niet uit in welke stand de kachel staat.

bert45

Geplaatst door bert45 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

guardian (0), 16 jaar geleden

He Bert. Heb je, of moet je het systeem niet ontluchten ???

bert45 (0), 16 jaar geleden

Ja misschien wel, had ik zelf ook al aan gedacht, maar hoe doe ik dat??

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

hoe lang zit er al gas op?, indien de verdamper van de gasinstallatie nl verkeerd op de kachelslangen is aangesloten kun je ook dit soort problemen krijgen. De verdamper neemt nl nogal wat warmte weg om het vloeibare gas te laten verdampen naar gas! even een gasboer naar laten kijken. Voor het ontluchten krijg je vandaag of morgen wel een tip van 1 van de chrysler specialisten hier op het forum, ik vindt het sleutelen aan een 6cilinder al niks, dus van 4 cilinders heb ik helemaal geen sjoegel.
gr
Peco

bert45 (0), 16 jaar geleden

Hallo Peter, ik heb de auto nu ongeveer 4 maanden,in het begin had ik er geen last van vandaar ook dat ik dacht aan de thermostaat. De auto rijdt vanaf het begin al op LPG, heeft intussen 167000 km gelopen en rijdt verder perfekt, alleen op dit euveltje na, weet je toevallig ook hoe je de remtrommel verwijderd.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi Bert,

Okay, dan zal het probleem daar niet in zitten, auto heeft airco? en geregelde binnentemp? kan zijn dat de meter voor de binnentemp dan in de war is waardoor ie constant koude lucht blijft blazen over de warme lucht heen, laat eens met een infrarood temp meter de temp van de waterslangen vanaf het thermostaat huis en de temp van de kachelslangen meten. Zoals reeds eerder aangegeven, ik sleutel nooit aan (de volgens mij europese) chryslers, dus de remtrommel weet ik zo niet, maar vaak is dat een kwestie van doen en kijken/nadenken dan kom ik er vaak wel uit.
suc6
Peco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.