Chrysler Stratus: contactslot chrysler stratus

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

contactslot van mijn chrysler stratus was kapot, via de onderdelenlijn contactslot met sleutel kunnen bestellen. Ander slot geplaatst, echter auto start niet, startmotor gaat wel rond maar .... Op dashboard gaat rood lampje knipperen (volgens instructieboekje immobilisatieprobleem ?? hierbij verder geen aanduiding of oplossing) Wie kan mij verder helpen ?

jazz2308

Geplaatst door jazz2308 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Laat één of twee sleutels maken bij de sleutelboer,met de sleutelbaard van het huidige contactslot en de code van de oude sleutel,de startonderbreker heeft de code van de oude sleutel nodig,of zet de chip om van de sleutel als dat mogelijk is.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

plak je oude sleutel zo dicht mogelijk in de buurt rond je contactslot,dan ben je helemaal goedkoop uit.

gamgra (0), 13 jaar geleden

Het probleem is de sentry key beveiliging, dat is een diefstalbveiliging, dit wordt geäctiveerd door het gebruik van een niet geprogrammeerde sleutel, in de sleutel zit een chip.
Je moet met de wagen naar een Chrysler dealer.
Neem wel de originele sleutels en slot mee, de nieuwe sleutels moeten geprogrammeerd worden.
Hopenlijk zit er een goedgekeurde Chrysler chip in de nieuwe sleutels anders ben je mooi klaaar.
Nieuwe originele sleutels kosten iets van 90 euro stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.