Chrysler Stratus: veiligheidsgordel

Bouwjaar: 1998

Ik heb onlangs een chrysler stratus van 98 gekocht en
bij het kuisen van het binnen interieur ben ik tot de vaststelling gekomen dat de veiligheidsgordel achter de chauffeurs kant niet werkt ik bedoel je kan hem niet uit trekken.
Kan er iemand mij vertellen wat de oorzaak daar van is en hoe ik dat probleem oplos

mvg Patrick

300c

Geplaatst door 300c (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Patrick zet de wagen op een horizontale plaats en probeer het dan nog eens. Als het dan nog niet wil venieuwen. Ook komt het voor dat de knop die in de gordel is gedrukt in de geleider is geschoten. Maak er studie van . Groeten.

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

kan zijn dat er iets tussen zit....(ijsstokje, muntje, ballpen, enz.)
Even de zaak open maken en kijken.

mvg,
Hans

300c (0), 13 jaar geleden

Punt en Hans jullie zijn bedankt voor je reactie. Punt ,ik heb hem zo goed mogelijk op een horizontaleplaats gezet en dan nog eens geprobeerd. Hans ik heb ook eens gezien of er inderdaad geen ....(ijsstokje, muntje, ballpen, enz.) tussen zaten maar niet gevonden. Toch ben ik blijven proberen en op een gegeven moment hoorde en voelde ik een klik en het probleem was op gelost hij werkte terug. Wat de oorzaak was dat hij het niet deet weet ik niet maar voor mij doet dat er niet meer toe ik ben blij dat het terug werkt. Nogmaals bedankt.

mvg Patrick

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Mooi zo...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.