Chrysler Voyager: Contactslot Problemen Voyager 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Heb plotseling problemen met het contactslot, haperde meestal 1x. Nu heb ik er wd 40 ingespoten en nu is het een minuutje pielen (is er slechter op geworden). Is er nog hoop?

Haal je het slot er makkelijk uit? en moet het slot daarna geprogrammeerd worden?

sandbeek

Geplaatst door sandbeek (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

wd40 was de nekslag, je contactslot is (vaak doordat er een pond sleutels bij aanhangt)gaan slijten, het slijpsel heb je met wd 40 mooi losgespoeld en zit nu overal lekker te bakken. Er is een speciale slotspray voor te koop, maar meestal is dat ook maar een lapmiddel.
slot eruit, ja dat wil nog wel, en ja, hij moet geprogrammeerd worden helaas.
tip, gebruik zo'n handig splitsertje aan je sleutelbos, zodat je de sleutels voor de auto los kunt halen van de rest van je sleutelbos, dit verlengt de levensduur van een contactslot enorm.

gr

Peco Power

sandbeek (60), 15 jaar geleden

Ok, dat is jammer van dat programmeren....
Ga wel naar de garage.

Mvg,

Sandbeek

sandbeek (60), 15 jaar geleden

Nog even dit las net dat je er ook remmenreiniger/ kruipolie in kan spuiten....klopt dat?

sandbeek (60), 15 jaar geleden

Ok opgelost!
Er is een revisieset voor 35 euries te koop.
Er hoeven geen sleutels ingeleerd te worden, omdat je de oude slotplaatjes van het oude slot moet overzetten in het nieuwe slot. Hierdoor kun je gewoon de oude sleutels gebruiken en is het een simpele klus!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.