Chrysler Voyager: contstante stroom voor caravan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG

Hallo,

Ik ben een 13-polige stekker aan het aansluiten en heb constante stoom nodig voor de caravan. Nu is mijn vraag of er achter in het koffer ergens 12 volt loopt en om ik het daar gewoon vanaf kan halen of moet ik perse na de zekeing kast of is rechtsteeks na de accu het beste?

M.v.g Bart

bart456

Geplaatst door bart456 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

rechtstreeks van de accu met uiteraard een zekering ertussen

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

En voldoende dik 2.5 quadraat

bart456 (0), 11 jaar geleden

en de achteruit rij sensoren moeten uitschakelen er zitten wel een paar draadjes maar hoe moeten ze aangesloten worden. zijn de 2 zwarte draadjes die je ziet voor hem te onderbreken? En kan ik daar de draadjes die ik van mijn kabelset van de verlichting die er voor zijn gewoon willekeurig op aansluiten?

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Parkeersensoronderbreking zit niet standaard in een kabelset. Zal apart gedaan moeten worden. Nog leuker wordt het met de mistachterlichten. Die zijn net andersom geschakeld als de gewone verlichting.......... Succes.

bart456 (0), 11 jaar geleden

Als het goed is moet het wel aan dit is de beschrijving. Ik heb dus 2 draadjes voor de parkeersensoren te onderbreken maar weet niet of ik ze gewoon op die 2 losse draadjes van het kastje van de parkeer sensor kan aansluiten.

R_Bakker (0) PRO, 11 jaar geleden

De grijse draad loopt al het goed is naar je achteruitrijlichten die moet je onderbreken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.