Chrysler Voyager: contstante stroom voor caravan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG

Hallo,

Ik ben een 13-polige stekker aan het aansluiten en heb constante stoom nodig voor de caravan. Nu is mijn vraag of er achter in het koffer ergens 12 volt loopt en om ik het daar gewoon vanaf kan halen of moet ik perse na de zekeing kast of is rechtsteeks na de accu het beste?

M.v.g Bart

bart456

Geplaatst door bart456 , lid sinds 12 jaar geleden

6 Reacties

jan5047 PRO, 8 jaar geleden

rechtstreeks van de accu met uiteraard een zekering ertussen

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

En voldoende dik 2.5 quadraat

bart456, 8 jaar geleden

en de achteruit rij sensoren moeten uitschakelen er zitten wel een paar draadjes maar hoe moeten ze aangesloten worden. zijn de 2 zwarte draadjes die je ziet voor hem te onderbreken? En kan ik daar de draadjes die ik van mijn kabelset van de verlichting die er voor zijn gewoon willekeurig op aansluiten?

moderator PRO, 8 jaar geleden

Parkeersensoronderbreking zit niet standaard in een kabelset. Zal apart gedaan moeten worden. Nog leuker wordt het met de mistachterlichten. Die zijn net andersom geschakeld als de gewone verlichting.......... Succes.

bart456, 8 jaar geleden

Als het goed is moet het wel aan dit is de beschrijving. Ik heb dus 2 draadjes voor de parkeersensoren te onderbreken maar weet niet of ik ze gewoon op die 2 losse draadjes van het kastje van de parkeer sensor kan aansluiten.

R_Bakker PRO, 8 jaar geleden

De grijse draad loopt al het goed is naar je achteruitrijlichten die moet je onderbreken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.