Chrysler : crysler voyager 2.5 bouwjaar 2001(nieuw model)

Ik heb een auto gekocht van het merk crysler voyager, bouwjaar 2001 crd diesel, handgeschakeld.130000km
Ik heb jammer genoeg geen garantie op deze wagen, toen ik hem kocht schakelde hij goed, (NORMAAL) na ongeveer 3000km na de 2 schakelend en na de 3, kreeg ik hem er moeilijk in, ook vaak met een geluid uit de bak.Terug schakelen is helemaal niet fijn.

Ben naar een crysler dealer geweest en ben er erg correct geholpen(heb hem daar niet gekocht) in almelo, en die zeiden dat de bak niet erg fijn was, en dat dat veel vaker met die type's zijn.eventueel andere bak of revisie(erg duur)

Ik baal hier erg van wie kent dit probleem en kan me eventueel helpen met een oplossing.

Alvast hartelijk bedankt voor de
eventuele oplossing(in)

paul

paul r

Geplaatst door paul r (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Averdonk (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem is inderdaad bekend. Ook wij hebben en hadden klanten met dat soort auto en dit specifieke probleem. Opvallend was dat bij ons in alle gevallen het probleem pas na de 100000 km begon. Met name het terugschakelen naar 2.
Meestal ging dit makkelijker door eerst de pook richting 1 te bewegen en dan naar 2.
Navraag leerde dat dit blijkbaar alleen opgelost kon worden door een ingrijpende reparatie cq. vervanging van de bak. In alle gevallen is het daar niet van gekomen.
Bij benzine-modellen echter hebben we daar nog geen last mee gehad......


Gr.

candyman (0), 17 jaar geleden

dan zal ik de eerste benzine hebben zeken 11/2001 2.4L16v op momenten moet ik mijn wagen stilleggen om in achteruit te gaan en schakelen gaat ook moeilijk zie hiervoor op de side -versnellingsbak-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Overig of stel zelf een nieuwe vraag.