Chrysler Voyager: Alle meters werken niet meer, verlichting niet en radio niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TD S

Mijn vriend heeft onlangs een gebruikte voyager 2.5 TD S VAN bouwjaar jan. 1995 gekocht. Geweldige werk auto, rijdt als een trein... MAAR: als eerste werkte de toerenteller niet, als hij over een hobbel ging of goed door de bocht ging, deed ie het weer wel. Daarna viel het hele dashbord uit, geen toerenteller meer maar we konden ook niet zien hoe hard we reden en hoeveel diesel we nog hadden. Meestal na een minuut of 10 rijden sloeg ineens het dashbord weer aan. Maar nu doet de auto dus helemaal niks meer.. zelfs de verlichting is uitgevallen en de radio. Starten gaat ook moeizaam.

Nu heb ik me laten vertellen, dat het of een stroomkabel is of iets met de dynamo.

Wie kan ons helpen?

Groetjes,
José

josevanoosten

Geplaatst door josevanoosten (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 17 jaar geleden

Hallo José, controleer alle massa aansluitingen onder de motorkap eens goed (of ze schoon zijn en goed vast zitten). Het kan ook zijn dat er een losse soldering op de printplaat achter de klokken zit (paar schroeven los halen). Heb ik zelf eens gehad, even opnieuw solderen en klaar.

Het starten kan dan ook moeilijk gaan omdat hij nu misschien niet meer voorgloeid.

Mvg,
Jvr

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja ik zou ook even controleren of die solderingen in het klokkenpaneel wel goed zijn want er wilt normaal wel eens 1tje breken waardoor je ook van die rare storingen krijgt.

mekotech (0), 17 jaar geleden

of kijk of je secundaire hoofdschakeling vanaf de accu geen corrosie heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.